Consult la Psiholog

Impreuna redefinim trecutul, prezentul si viitorul!

Impreuna redefinim trecutul, prezentul si viitorul!

Specialitati de competenta:

  • Psihologie clinica
  • Psihoterapie cognitiv-comportamentala

Cod inregistrare Cabinet:

  • 10B10126

Cod personal:

  • 21281

Bucuresti

Psiholog Dumitru Popescu – Psiholog București – Psihoterapie

Cu aripile deschise,

Psiholog Dumitru Popescu – Bucuresti

Dacă ești în căutarea unui psiholog pentru București sau pentru psihoterapie la distanță îți poți aloca câteva momente pentru a descoperii mai multe despre: Psiholog Dumitru Popescu – Psiholog București – Psihoterapie

Sunt psihoterapeutul tau, atat cat ma vei lasa sa te insotesc in calatoria cunoasterii personale. Dincolo de aceasta intelegere va sta o munca de echipa care va lumina calea pe care ti-o doresti sa o urmezi. Nu uita, impreuna redefinim trecutul, prezentul si viitorul!
Lectiile de viata sunt resursa cea mai potrivita pentru a putea sa schimbam propriul destin si a ii putea intelege pe cei de langa noi. De aceea, am imbratisat cunostiinte din medii diferite: aviatie, management, training, arta, IT, drept, psihologie si altele.
Sunt implicat in proiecte, unde am putut sa implementez programe care sa schimbe mentalitati si sa ii sprijine pe cei care se afla la rascruce de drumuri.
Toate au venit din experienta dobandita ca membru in consiliul director la asociatia aviatorilor din Otopeni unde am putut sa lucrez cu oameni deosebiti care au impartasit din intelepciunea lor. Am dezvoltat latura profesionala ca psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania unde am putut sa ii ajut pe cei care apelau la servicii de psihoterapie.
Pentru ca traim in era digitala, au urmat doua carti in format electronic si un curs online. Toate aceste experiente pentru a putea sa ii inteleg pe cei care vin cu situatii reale din viata de zi cu zi. Cursurile , formarile, specializariele, experientele din spitalul Obregia, sesiunile de psihoterapie individuale sau de familie, grupurile suport si cele de dezvoltare personala au fost dor etape pentru a te putea intelege mai binepe tine.
Psihoterapia este un dar care poate fi dat mai departe. Tu decizi daca iti dai voie sa il primesti.
T. M.

Există momente în viața personală când ai nevoie, pentru puțin timp, de cineva care să înțeleagă ce te doare și să îți reamintească cum ai reușit în trecut să mergi mai departe.

A

O experiență care mi-a arătat că viața poate să fie trăită în mai multe moduri.

Colegiul-psihologilor-din-romania

AHPCC

Psiholog Dumitru Popescu – Psiholog București

Consult la Psiholog

Psiholog Dumitru Popescu – Psiholog București – Psihoterapie cognitiv-comportamentală