Psihoterapie

ITI MULTUMESC PENTRU CA AI ACCESAT ACEASTA SECTIUNE.

Faptul ca ai ajuns pe aceasta pagina poate sa fie o simpla curiozitate sau o dorinta de a vedea lucrurile si din alta perspectiva.
Psihoterapia se adreseaza atat celor care se afla intr-un moment de tensiune emotionala cat si celor care doresc sa se descopere pe ei insisi.
Scopul sedintelor de terapie este determinat de preocuparea psihoterapeutului si a clientului de a aduce un plus de valoare emotionala in viata personala a celui care apeleaza la psihoterapie. Este un proces, normal si firesc, pentru cei ce inteleg adevarata valoare a unei sedinte de sedimentare emotionala.
De aceea, vor apela la psihoterapie doar cei care simt ca pot avea mai mult in viata personala si doresc sa descopere cum pot sa parcurga, mai usor, drumul spre intelegerea propriilor emotii, dar mai ales a modului cum sa isi controleze aceste emotii.

CARE ESTE DURATA UNEI SEDINTE DE PSIHOTERAPIE SI CUM POT SA IMI REZERV UN LOC PENTRU PRIMA INTALNIRE?

Toti clientii noi isi vor face o programare. Durata unei sedinte de psihoterapie este de 50 minute. Pentru cazurile speciale, se poate ajunge si la o ora si jumatate.

Orice sedinta care depaseste acest timp risca sa consume mai mult decat sa produca transformari. Nu cred ca iti doresti sa risipesti timp si bani doar de dragul de a sta intr-un cabinet, de aceea nici nu tin sedinte mai mari de o ora si jumatate.

DE CATE SEDINTE DE PSIHOTERAPIE ESTE NEVOIE?

Ca sa iti faci o idee despre media de sedinte necesare pentru schimbarile pe care le doresti vom avea in calcul 5 – 15 sedinte. Acestea se vor intinde pe cateva luni, cu o frecvenţă de o data pe saptamana.

Daca tu simti ca vrei sa ne intalnim mai des de atat, vom evalua impactul deciziei si vom vedea cum putem sa amplificam beneficiile de transformare. Tu, ca si client, vei fi in permanenta in control si vei decide care va fi traseul dupa care vom putea sa lucram.

CUM ARATA PRIMA SEDINTA SI CE SE INTAMPLA ACOLO?
 • Psihoterapia produce rezultate doar daca esti dispus sa lucram impreuna.
 • Pentru inceput, ne vom cunoaste, vom vedea de ce ai apelat la psihoterapie, ce simti ca merge sau nu merge acum, vom vorbi despre ce doresti sa schimbi in viata personala. Este important ca, inca din prima sedinta, sa stabilim ce vrei sa obtii la finalul procesului de terapie.
 • Asadar, obiectivele pe care ti le propui vor avea nevoie de efort sustinut pentru a putea sa iti aduca implinirea lor. Explorarea asteptarilor, cat si timpul de producere al acestora, ne va ajuta sa stabilim obiective realiste ale schimbarilor pe care le doresti.
 • La prima intalnire, te rog sa aduci cu tine toate resursele de care dispui pentru ca o sa le folosim. De asemenea, ar fi nerealist sa iti spun ca vom reusi sa facem schimbari radicale inca din prima sedinta.
 • Da-ti timp pentru a putea sa te bucuri de rezultatele pe care le doresti si aminteste-ti ca transformarile nu se pot face peste noapte.
CE AVANTAJE POTI OBTINE IN URMA UNUI PROCES DE SCHIMBARE CARE IMPLICA PSIHOTERAPIA?
 • Amplificarea propriului EU, pana se va ajunge la incredere in propriile forte.
 • Modificarea/diminuarea comportamentelor nedorite: vulnerabilitate, agresivitate, amanare.
 • Amplificarea cunoasterii propriilor emotii.
 • Schimbarea relatiilor personale in raporturile din familie, cuplu sau chiar interpersonale.
 • Gestionarea cu succes a unor emoţii: furie, anxietate, depresie.
 • Curatire emotionala de durata.
 • Cunoasterea propriei personalitati.
 • Dezvoltarea unui sistem de valori bine definit.
 • Restructurarea conflictelor interne si modificarea perceptiilor daunatoare.
 • Obtinerea unei personalitati mature, cu o inclinare spre nevoile personale ce trebuie afisate in exterior.
 • Impacare cu situatiile de neliniste sau de agitatie.
CAT COSTA O SEDINTA DE PSIHOTERAPIE?

Costul sedintei individuale il poti solicita prin formularul de contact, iar valoarea acesteia se va achita la finalul fiecarei sedinte.

PSIHOTERAPIE INDIVIDUALA IN CABINET – 250 RON/SEDINTA

PSIHOTERAPIE INDIVIDUALA ONLINE– 200 RON/SEDINTA

MENTIUNI SPECIALE:
 1. Cei care fac o programare, dar din motive diverse nu participa la sedinta de psihoterapie, pe care ei insisi au stabilit-o, vor plati integral acea sedinta.
  Pentru a se evita aceasta situatie, anularea unei sedinte se va face cu cel putin 24 de ore inainte, caz in care, clientul – adica tu, nu va plati nimic.
 2. Pentru ca este o colaborare bazata pe incredere acelasi rationament se va aplica si pentru terapeutul tau. Acesta, adica eu, daca anulez o sedinta in mai putin de 24 de ore, iti voi da cadou urmatoarea sedinta, adica aceasta va fi GRATUITA.
 3. Aplicand si regula celor 24 de ore, in situatiile exceptionale, pot cere sa anulam sedinta de psihoterapie doar daca fac acest lucru cu 24 de ore inainte de ora programata.
  Pana acum, din partea mea, nu au existat astfel de cazuri.